DEDICATED & VPS

Bij Cloudz begrijpen we de unieke uitdagingen en druk waarmee u als IT-manager van een KMO wordt geconfronteerd. Uw rol vereist niet alleen het waarborgen van operationele effici├źntie en gegevensveiligheid, maar ook het stimuleren van innovatie binnen beperkte budgetten. Daarom zijn onze webhostingoplossingen speciaal ontworpen om u te ontzorgen en uw IT-behoeften naadloos te ondersteunen.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Dedicated Servers en VPS

Ongeacht de grootte van uw bedrijf of de schaal van uw projecten, onze dedicated servers en VPS-oplossingen bieden de perfecte balans tussen prestaties, kosten en schaalbaarheid. U krijgt de vrijheid om te groeien zonder de beperkingen van traditionele hosting.

Veelzijdige storage opties

Of het nu gaat om SSD’s voor snelheid of netwerkopslag voor capaciteit, wij bieden flexibele opslagoplossingen die meegroeien met uw behoeften. Dit zorgt voor een zorgeloze schaalbaarheid en toegankelijkheid van uw gegevens.

Brede ondersteuning van besturingssystemen

Kies uit een breed scala aan besturingssystemen, afgestemd op uw specifieke toepassingen en ontwikkelomgevingen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw IT-infrastructuur altijd is uitgerust met de beste tools voor uw bedrijf.

Volledige ontzorging met onze Managed Services

Managed firewall

Laat de complexiteit van netwerkbeveiliging aan ons over. Onze managed firewall-diensten bieden een robuuste beveiligingslaag, waardoor u zich kunt concentreren op strategische IT-initiatieven in plaats van dagelijkse beveiligingszorgen.

Load balancing

Wij zorgen voor een optimale verdeling van het webverkeer, zodat uw applicaties altijd hoog presteren, zelfs tijdens piekbelastingen. Dit betekent minder zorgen over websiteprestaties en meer tijd voor innovatie.

Backups en snapshots

Met onze geautomatiseerde backup- en snapshotdiensten wordt uw data voortdurend beschermd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over dataverlies of downtime, waardoor u meer tijd hebt voor het ondersteunen van uw bedrijfsgroei.

Partners in 'online'

Bij Cloudz zien we onszelf niet alleen als uw hostingprovider, maar als een verlengstuk van uw IT-afdeling. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen met technische expertise en advies, waardoor u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het leiden van uw bedrijf naar nieuwe hoogten.

Kies voor Cloudz en ervaar hoe wij uw IT-behoeften niet alleen begrijpen maar ook proactief ondersteunen met onze betrouwbare, veilige en flexibele webhostingoplossingen. Laat ons de last van dagelijkse IT-zorgen wegnemen, zodat u zich kunt richten op groei en innovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Cloudz uw IT kan transformeren. Samen kunnen we een toekomst bouwen waarin technologie uw bedrijfsgroei faciliteert, niet belemmert.